SA Möbler AB tillverkar och säljer kontorsmöbler, såsom höj och sänkbara skrivbord, konferensbord, stolar, förvaringsskåp och receptioner m.m.
Vi är innerligt intresserade av att förstå hur våra kunder och partners vill arbeta och leverera de möbler som stödjer och stärker deras affärs- och vardagsupplevelse.
VD Kjell Hammar
Vårt mål med cirkulära produkter är att skapa möbellösningar och inredningar som kan anpassas över tid för växlande behov inom kundens organisation och även kunna återanvändas av nästkommande kund innan de återvinns.
SA Möbler levererar möbler för arbete, möte och interaktion. Sittplatser är en avgörande och viktig del. Att ha en mängd olika sittplatser kan främja samarbete mellan människor vilket kan förbättra den totala produktiviteten och arbetstillfredsställelsen.
Med vår egen fabrik belägen i Tibro, Sverige har vi förmågan att hantera alla aspekter av tillverkningen, från trä till metallbearbetning och klädsel. Vi är stolta över vår egen flexibilitet när det gäller att anpassa oss till arkitekters och kunders unika behov och visioner, och vårt engagemang för noggrannhet i varje aspekt av vår verksamhet.