Vårt Sargsystem

sa-mobler-infocus-5

Snitsa är möbeln som växer med och anpassar sig till ditt företag! Serien utvecklas kontinuerligt efter de nya behov marknaden efterfrågar. Utvecklingen sker i samarbete med ergonomer, arkitekter och förbrukare. Funktionssargen som finns inbyggd i Snitsa-borden är unik. Sargen är försedd med ett slitsat spår och är alltid fastskruvad under bordsskivan. Den bakomliggande tanken är: flexibilitet & hållbarhet, funktionalitet och användarvänlighet.

Flexibilitet & hållbarhet

Olika bentyper, T-ben (med eller utan el), V-ben och I-ben är kompatibla med olika typer av bordsskivor. I praktiken går det alltså att t.ex. bygga om ett mötesbord till ett arbetsbord. Benen fästs alltid enligt principen ”metall mot metall” (inte träskruv) och underredet blir därför i det närmaste outslitligt. Alla bengavlar tillverkas i fyrkantsprofil för maximal stabilitet och hållbarhet.

Funktionalitet

Förutom bordsbenen monteras t.ex. kabelrännor, datorhållare, laptophållare och sopsystem i funktionssargen. Sargen har samma längd som bordsskivan vilket ger bordsskivan bibehållet sargstöd. Bengavlarna är sammansatta från fabrik vilket gör att monteringstiden är minimal.

Användarvänlighet

Bordsbenen monteras steglöst på valfri plats längs funktionssargen. Bra om man t.ex. vill hänga en datorhållare utanför benet, om en väggmonterad kabelkanal riskerar att krocka med benet eller om en person vill sitta vid bordets kortsida. De motorförsedda bordsbenen har integrerade elmotorer för maximalt skydd och sober design.

Summering

Det finns många unika fördelar med Snitsa funktionssarg varav följande bör beaktas extra noga:

  • Bengavlarna är monterade från fabrik.
  • Funktionssargen är monterad på bordsskivan = bibehållet skivstöd
  • Marknaden kortaste monteringstid = enastående totalekonomi.