Om SA Möbler AB

SA Möbler AB utvecklar, tillverkar och marknadsför kontorsmöbler designade av utvalda arkitekter och formgivare från hela Europa. Kontorsmöblerna tillverkas i vår egna fabrik av de mest erfarna snickarna i Tibro, Sveriges möbelcentrum. Femtio personer arbetar med styrkan av en historia som går tillbaka till 1896 kombinerat med en kraftfull maskinpark i vår moderna fabrik om mer än 15000 kvadratmeter. I sortimentet ingår bl.a. höj- & sänkbara arbetsbord, förvaringsmöbler, receptioner, konferensmöbler, sittmöbler samt möbler för avskärmning.

Tibro är en lantlig idyll. Fabriken doftar av trä, läder och nybryggt kaffe, ytorna är välskötta och stämningen gemytlig. Här finns kapacitet, mångårig erfarenhet och kunskap. Grundstenar som skapar förutsättningar för funktionella, ergonomiska och stilrena möbler som håller länge. I Tibro finns vår familj och vår historia. Idag arbetar vi internationellt, men det är här i Tibro som vårt hjärta finns.

När en ny idé tas fram, testas den snabbt och förverkligas om den är hållbar. Vi har stor erfarenhet och våra kompetenser står till förfogande som leverantör, ett enkelt sätt att skapa en trygg arbetsmiljö för hela organisationer.

Dagligen besöks vi av allt från privatkunder och enmansföretagare till de nationella såväl som de internationella företagen – Alla är viktiga och lika välkomna!

Kjell Hammar & medarbetare