Vi söker 2-3 möbelsnickare!

Vi på SA Möbler AB i Tibro söker 2-3 engagerade möbelsnickare för att förstärka vårt team. Vi är ett framstående företag inom möbelbranschen och specialiserar oss på att tillverka högkvalitativa och skräddarsydda möbler. Vi strävar alltid efter att leverera produkter av exceptionell kvalitet.

Krav:
Tidigare erfarenhet av möbelsnickeri är önskvärt, men vi ser framför allt personer med en stark vilja att lära sig och utvecklas inom yrket. Förmåga att arbeta självständigt och i team, beroende på projektets omfattning. God kunskap och förståelse för snickeritekniker och verktyg. Noggrannhet och precision i arbetet för att uppnå utmärkta resultat. Flexibilitet när det gäller arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:
Tillverkning och montering av högkvalitativa möbler enligt ritningar och specifikationer. Användning av olika snickeriverktyg och maskiner.
Kvalitetskontroll för att säkerställa att varje produkt uppfyller våra höga standarder. Samarbeta med andra snickare och designers för att lösa eventuella utmaningar och uppnå gemensamma mål. Bidra till kontinuerlig förbättring av produktionsprocesser och arbetsmetoder.

Vi erbjuder:
en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med spännande projekt och utveckla dina färdigheter inom möbelsnickeri. Du kommer att vara en del av ett professionellt och erfaret team där samarbete och kunskapsdelning uppmuntras. Vi erbjuder också konkurrenskraftig lön och goda anställningsförmåner.

Om du är ambitiös och dedikerad, är passionerad för ditt yrke och strävar efter att leverera kvalitet i varje detalj, då är du välkommen att ansöka.